1. Гэрээний сэдэв.
    • Энэхүү гэрээ нь https://healthy-food-near-me.com вэбсайтад хүчинтэй бөгөөд эдгээр сайтуудын хэрэглэгч болон сайтын эзэмшигч (цаашид https://healthy-food-near-me.com) хооронд байгуулагдана. )
    • Энэхүү Гэрээ нь https://healthy-food-near-me.com сайтын хэрэглэгчдээс хүлээн авдаг Хэрэглэгчийн хувийн мэдээлэл болон бусад мэдээллийг хүлээн авах, хадгалах, боловсруулах, ашиглах, задлах журмыг тогтоосон болно. Хэрэглэгч хувийн мэдээллийг бөглөнө.
    • Мэдээлэл, зарлал байршуулахын тулд сайтыг дараахь https://healthy-food-near-me.com сайтад ашиглана уу. Хэрэглэгч энэхүү Гэрээг анхааралтай уншиж, нөхцөлтэйгөө бүрэн тохирч байгаагаа илэрхийлэх ёстой. Энэхүү гэрээг бүрэн зөвшөөрснийг баталгаажуулах нь хэрэглэгчийн сайтыг ашиглах явдал юм.
    • Хэрэглэгч энэхүү гэрээний нөхцлийг эс зөвшөөрвөл, эсвэл гэрээ байгуулах эрхтэй, эсхүл эрх бүхий этгээд биш бол насанд хүрээгүй бол мэдээлэл, зарлал оруулах, сайтыг ашиглах эрхгүй. мэдээллийг өмнөөс нь байрлуулсан компанийн, зарлал.
    • Тухайн сайтыг ашиглаж буй сайтуудад мэдээлэл байршуулснаар хэрэглэгч хувийн мэдээллийг оруулах, эсвэл энэ өгөгдлийг өөр хэлбэрээр өгөх, эсвэл / эсвэл тухайн сайт дээр ямар нэгэн үйлдэл хийх, / эсвэл сайтын аль нэг хэсгийг ашиглах замаар Хэрэглэгч шууд хүлээн зөвшөөрч байна. Энэхүү гэрээний нөхцлүүд ба https://healthy-food-near-me.com сайтыг энэхүү гэрээний нөхцлийн дагуу хэрэглэгчийн хувийн мэдээллийг хүлээн авах, хадгалах, боловсруулах, ашиглах, задруулах эрхтэй.
    • Энэхүү Гэрээ нь https://healthy-food-near-me.com нь хэрэглэгчийн хувийн мэдээлэл болон бусад аливаа мэдээллийгhttps-ийн өмчлөөгүй буюу ашиглаагүй гуравдагч этгээдэд хүлээн авах, хадгалах, боловсруулах, ашиглах, задруулах үүрэгтэй. : //healthy-food-near-me.com, болон AutoTachki-ийн ажилтан биш хүмүүс .com, Хэрэглэгч эдгээр хүмүүсийн сайт, хоол хүнс эсвэл үйлчилгээнд https://www.html хаягаар дамжуулан хандсан бол эдгээр хүмүүсийн сайт, хоол хүнс эсвэл үйлчилгээнд нэвтрэх эрхтэй байсан ч гэсэн. .com эсвэл мэдээллийн товхимол. Энэхүү гэрээ нь сайтын мэдээллийн санд шифрлэгдсэн төлөвт хадгалагдсан цорын ганц мэдээлэл бөгөөд зөвхөн https://healthy-food-near-me.com хаягаар авах боломжтой гэдгийг ойлгосон.
    • Хэрэглэгч өөрийн аюулгүй байдал, хувийн мэдээлэл, зөвшөөрлийн мэдээллийг хамгаалахыг үл тоомсорлосон тохиолдолд гуравдагч этгээд данс, хувийн болон бусад хэрэглэгчийн мэдээлэлд зөвшөөрөлгүй нэвтрэх эрх олж авч болохыг хүлээн зөвшөөрч байна. https://healthy-food-near-me.com ийм хандалтын улмаас үүссэн алдагдлыг хариуцахгүй.
  2. Хувийн мэдээллийг олж авах журам.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Үүнээс хамаарч үйлчилгээ үзүүлэх күүки, жишээлбэл, айлчлалын хооронд өгөгдлийг сагсанд хадгалах;
    • Хэрэглэгчийн IP хаяг.
  2. Бүх мэдээллийг бид цуглуулдаг, өгөгдөл цуглуулахад өөрчлөгддөггүй. Хэрэглэгч нь хувийн мэдээллийн талаархи найдвартай мэдээллийг өгөх үүрэгтэй.https: //healthy-food-near-me.com шаардлагатай тохиолдолд ирүүлсэн мэдээллийн үнэн зөвийг баталгаажуулах, өгсөн мэдээллийг баталгаажуулахыг шаардах эрхтэй. шаардлагатай бол Хэрэглэгчид үйлчилгээ үзүүлэх.
  3. Хэрэглэгчийн мэдээллийг ашиглах журам.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Мэдээллийн санд нэвтрэх нөхцөл.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ийм мэдээлэл, мэдээллийг шаардах, хүлээн авах эрх бүхий төрийн байгууллагуудын боломжийн хүсэлтээр;
    • Хэрэв https://healthy-food-near-me.com-ийн үзэж байгаагаар Хэрэглэгч нь энэхүү Гэрээний болон/эсвэл https://healthy-food-near-me.com хооронд байгуулсан бусад гэрээ, хэлэлцээрийн нөхцлийг зөрчсөн бол. хэрэглэгч.
  7. Энэ мэдээллийг хэрхэн өөрчлөх / устгах эсвэл захиалгаа цуцлах талаар.
  1. Хэрэглэгчид ямар ч үед боломжтой өөрчлөх / устгах хувийн мэдээлэл (утас) эсвэл бүртгэлээ цуцлах. Хэрэглэгчийн тухай мэдээлэл авах шаардлагатай https://healthy-food-near-me.com-ийн зарим онцлог шинж чанаруудын мэдээллийг өөрчлөх, устгах үеэс эхлэн түдгэлзүүлж болно.
  2. Хэрэглэгчийн хувийн мэдээллийг Хэрэглэгч устгах хүртэл хадгална. Хувийн мэдээллийг устгах эсвэл бусад аргаар боловсруулах талаар Хэрэглэгчийн хангалттай мэдэгдэл нь Хэрэглэгчийн заасан имэйлд илгээсэн захидал (мэдээлэл) байх болно.
  3. Мэдээллийн хамгаалалт.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Асуулт гарсан тохиолдолд холбоо барих хаяг.
  4. Таны өгсөн мэдээллийн талаар асуулт, хүсэлт, гомдол гарсан тохиолдолд Support@healthy-food-near-me.com имэйл хаягаар холбоо барина уу. Бичгээр хүсэлт гаргасны дараа, түүний таних тэмдэг, бүрэн эрхийг нотолсон баримт бичгийг танилцуулсны дараа бид хэрэглэгчид мэдээллийн сангийн байршлын талаар мэдээлэл авах журмын талаар мэдээлэл өгч болно.
  5. Нууцлалын бодлогод оруулсан өөрчлөлтүүд.
  6. Бид нууцлалын бодлогын нөхцлийг өөрчилж болно. Энэ тохиолдолд бид нөхцөлийн хуудсан дээрх хувилбарыг орлуулах тул үе үе шалгаж байх хэрэгтэй https://эрүүл- хоол хүнс-ойролцоох.com/ нууцлалын гэрээ Гэрээнд оруулсан бүх өөрчлөлтүүд нийтлэгдсэн цагаасаа эхлэн хүчин төгөлдөр болно. Сайтыг ашиглан Хэрэглэгч нь сайтыг ашиглах үед хүчин төгөлдөр болсон найруулгаар Нууцлалын бодлогын шинэ нөхцлийг хүлээн зөвшөөрч байгаагаа баталгаажуулна.
  7. Нэмэлт нөхцөл.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Нууцлалын бодлогын аливаа заалт, түүний дотор аливаа санал, заалт, түүний хэсгийг хууль тогтоомжид харшлах буюу хүчин төгөлдөр бус гэж тооцсон тохиолдолд энэ нь хуультай зөрчилдөхгүй үлдсэн заалтад нөлөөлөхгүй. хүчин төгөлдөр бөгөөд хүчин төгөлдөр бөгөөд хүчин төгөлдөр бус заалт, эсхүл Талуудын нэмэлт арга хэмжээ авахгүйгээр биелүүлэх боломжгүй заалтыг хүчин төгөлдөр байдал, хэрэгжүүлэх боломжийг баталгаажуулах шаардлагатай хэмжээгээр нэмэлт, өөрчлөлт оруулсан гэж үзнэ.
  3. Энэхүү гэрээ нь тухайн сайтыг ашигласан, тэр дундаа сурталчилгаа байршуулсан үеэс эхлэн хэрэглэгчид үйлчилдэг бөгөөд тухайн хэрэглэгчийн талаарх хувийн мэдээлэл зэрэг сайтад хадгалагдах хүртэл хүчинтэй болно.